Disc Copy Protection technology - protect software on cdrom and dvd. CD anti piracy. Disc Copy Protection - for cdrom and dvd. CD Copy Protection. Disc Copy Protection - software on cdrom and dvd. CD Copy Protection.

   HOME

  Add this page to
   Favorites

Voor het opstarten van deze tegen kopieren beveiligde applicatie moet de originele CD\DVD in het CD\DVD-station geplaatst zijn. Controleer of de originele CD\DVD geplaatst is.

English Version

Als deze melding verschijnt en de originele CD\DVD is geplaatst, controleer dan of de juiste communicatie methode is geselecteerd voor het CD\DVD-station.Controleer of de DMA modus is ingeschakeld in Apparaatbeheer.

  1. Open Apparaatbeheer.
  2. Dubbelklik IDE ATA/ATAPI Controllers om een lijst weer te geven van kanalen en controllers.
  3. Rechtsklik het icoon van het kanaal, waar op het CD\DVD-station aangesloten is. Selecteer vervolgens Eigenschappen, en ga naar het Geavanceerd tabblad.
  4. In de Current Transfer Mode drop-down box, selecteer 'DMA if Available' als de huidige instelling 'PIO Only' is. Als 'DMA if Available' geselecteerd is in de drop-down box maar de huidige transfer mode is 'PIO', dan moet de instelling verandert worden. Op deze wijze:
    • Verander de selectie van 'DMA if available' naar 'PIO only', en klik OK.
    • Herhaal vervolgens bovenstaande stappen om de selectie te veranderen naar 'DMA if Available'.

Start de applicatie ook hierna niet op, is er de mogelijkheid om een SecuROM™ analysis bestand te versturen naar support@securom.com (zie de 'Support Info' sectie hoe een analysis bestand te maken is en verstuurd kan worden).

  Links  | Sitemap  | Terms of usage  | Imprint  | Copyright© 2006 Solutions by Sony DADC