Disc Copy Protection technology - protect software on cdrom and dvd. CD anti piracy. Disc Copy Protection - for cdrom and dvd. CD Copy Protection. Disc Copy Protection - software on cdrom and dvd. CD Copy Protection.

   HOME

  Add this page to
   Favorites

SecuROM Support Informatie:

English Version

Als de problemen niet worden opgelost door de aanwijzingen in het corresponderende bericht, is er de mogelijkheid om een gedetailleerde foutmelding met een SecuROM™ analysis bestand te versturen. Volg onderstaande stappen om een analysis bestand te genereren.

Dit efficiƫnte en eenvoudig te bedienen analyse programma is ontwikkeld om informatie te verzamelen die nodig is om het probleem te lokaliseren. De informatie in het analysis bestand is gecomprimeerd en versleutelt.

  1. Controleer of de originele CD\DVD in het CD\DVD-station is geplaatst.
  2. Herstart het systeem en start daarna geen extra applicaties.
  3. 'Rechtsklik' (klik de rechtermuisknop) op het icoon van de snelkoppeling (op het bureaublad) wat verwijst naar het programma/spel of de actuele SecuROM™ beveiligde executable die gevonden kan worden in de installatiemap van het programma/spel.
  4. Een dialoogvenster zal verschijnen. Selecteer 'Launch Analysis' uit de menuopties.
  5. Na het selecteren van 'Launch Analysis,' verschijnt een disclaimer venster.
  6. Klik op de 'Yes' knop om verder te gaan.
  7. Het programma genereert nu een 'AnalysisLog.sr0' bestand in de hoofdmap van C:\.
  8. 'Zip' (comprimeer) dit bestand en e-mail het naar ons officiƫle e-mail adres support@securom.com met een beschrijving van het probleem (eventueel een schermafdruk, verdere details).
Merk op dat het SecuROM™ analysis bestand geen persoonlijke informatie bevat. Het analysis bestand bevat alleen SecuROM™ gerelateerde informatie, benodigd om het probleem te analyseren en op te lossen. Klik hier om een video, betreffende de procedure, te downloaden.

Uw SecuROM™ support team.

  Links  | Sitemap  | Terms of usage  | Imprint  | Copyright© 2006 Solutions by Sony DADC